Aanmelden

Middels onderstaand formulier kunt zich inschrijven voor de Vaderdagrally. Betaling geschiedt middels iDeal, indien gewenst kunt u achteraf een zakelijke factuur ontvangen.

U kunt kiezen voor de tour of sport klasse. De sport klasse is voor de rallyrijder die wat meer uitdaging zoekt. Beide staan garant voor een mooie uitdagende rit.

Let op: uw inschrijving is pas definitief nadat deze door de organisatie van de Vaderdagrally is bevestigd, dit gebeurt pas nadat de volledige betaling is ontvangen!

Inschrijfopties: 

  • Equipe € 200,-  | Voor elke equipe van 2 personen deelname aan sport- of tourklasse inclusief ontvangst met koffie en lekkers, goodiebag, lunch en borrel na afloop van de rally. Let op: de equipe bestaat uit een driver en een navigator. wilt u extra passagiers meenemen, dat kan, maar daarvoor betaalt u een extra bijdrage ivm. de kosten voor ontvangst, lunch en borrel.
  • Early Bird korting van € 10,- indien u inschrijft voor 1 mei !!
  • Businesspack € 450,-  |  inclusief inschrijving 1 equipe in klasse naar keuze (zie hierboven), logo-vermelding op deze site, in nieuwsbrieven, op alle uitingen op de dag zelf en vermelding op onze Facebookpagina. Bovendien wordt u van harte uitgenodigd op een na de rally te organiseren relatie-event door de Lions Borne.
    Indien u meerdere businesspacks wilt inschrijven, neem dan contact met ons op, een tweede businesspack kost € 400,- en een derde en alle daaropvolgende € 350,-.
  • Easy Sponsoring, dit is een vrije gift voor Het goede doel (u kunt contact opnemen met de organisatie), per € 50,- donatie ontvangt u 2 muntjes voor de borrel aansluitend de rally.
  • Aansluitend diner a € 35,- p.p.  |  Rally door de keuken van Dorset!
    Ter afsluiting van de rally kunt u samen genieten van een heerlijk assortiment uitgelezen gerechtjes bij Restaurant Dorset in Borne.
  • Nieuw dit jaar is dat u voor gasten apart een borrelarrangement kunt bijbestellen a € 20,-  per gast. Samen met uw gasten nagenieten bij de borrel bij Dorset. Hiervoor ontvangt u naast de bites 2 consumpties per gast.
Velden met een * zijn verplicht.


ICE = In Case of Emergency
Met andere woorden, wie dienen wij te bellen in geval van nood?


Als u passagiers wilt meenemen in de auto betaalt u per extra pasagier een bijdrage van €30,-. hiervoor kan uw passagier deelnemen aan ontvangst, lunch en borrel


Indien u na de rally mensen wilt uitnodigen voor de borrel dan kunt u dit hier aangeven. De bijdrage voor de borrel bedraagt €20,- per gast. hiervoor ontvangt u naast naast de bites ook 2 consumpties per gast.


Na de rally is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het speciale diner bij restaurant Dorset à € 35,- per persoon. U kunt met meerdere personen deelnemen aan het diner om bijvoorbeeld Vaderdag leuk af te sluiten en gezellig uw ervaringen van de dag te delen.Indien u een extra donatie voor het goede doel wilt doen, kunt u dat hier aangeven, per 50€ ontvangt u 2 consumptiemunten als u aanwezig wilt zijn bij de afsluitende borrel :